ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΤΤ 2017 ΜΟΣΧΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΤΤ 2017 ΜΟΣΧΑΣ

Στη Ρωσία βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου, προκειμένου να παραστεί στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 – 16 Μαρτίου) στη Μόσχα. Τον δήμαρχο Λέρου συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Βασίλης Μεραμπελιώτης και ο τέως πρόεδρος Δ.Σ. Νεκτάριος Μπίλλης.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και ανέκαθεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.
Το περίπτερο της Λέρου φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, την πρόξενο της Ελλάδος στη Μόσχα αλλά και πολλούς τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το νησί μας.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε δημόσια για την πολύτιμη προσφορά του τον κύριο Ευριπίδη Κρυσταλλίδη και την κυρία Μαρία Κρυσταλλίδη.

Προηγούμενο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Let΄s do it Greece

Πλάτανος, 85400

Λέρος, Δωδεκάνησα

Δευ – Παρ: 8:00 π.μ – 2:30 π.μ

Δήμος Λέρου - © 2026. All Rights Reserved